Контакт

Контакт Информации

Почитувани посетители, ви благодариме што нè посетивте.
За сите дополнителни информации и прашања слободно контактирајте не на некој од наведените телефонски броеви или испратете е-маил порака.

Тел
+389 75 425 466
+389 31 413 409
+389 75 431 777
Адреса
Октомвриска Револуција 26/3
1300, Куманово Македонија

Испратете Порака

logo2x.png

Информатор

КОНТАКТ

+389 31 413 409
+389 31 520 258
+389 31 413 409
servis@kobrasecurity.com.mk 
info@kobrasecurity.com.mk
Октомвриска Револуција 26/3
1300, Куманово Македонија

Следете не

Најави се

Copyright © Elkom Group 2022. | web design | hosting solutions | www.elco.eu.mk

Search